Як додавати фото В Контакте в Мої фотографії і як створювати фотоальбоми





23-06-2010, 19:53 Інформація, Корисні поради, Підручник Переглядів: 3

Як додавати фото «В Контакте» в «Мої фотографії» і, як створювати фотоальбоми підкажуть поради вконтакте.

Для того, щоб додати фото «В Контакте» на свою сторінку, не рахуючи того, яке є вашою головною фотографією (аватаром) потрібно натиснути на напис «Мої фотографії». Система переправить вас на сторінку «Фотографії». Якщо ви ще не додавали фото «В Контакте», то побачите напис, який інформує вас про те, що ви можете зберігати необмежену кількість фото «В Контакте» на вашій особистій сторінці. І пропонує натиснути на посилання, щоб розпочати створення вашого першого фотоальбому.

Перейшовши по посиланню «натисніть сюди», ви потрапите на сторінку «Новий альбом». Тут вам буде запропоновано ввести в порожні рядки назва вашого альбому з фотографіями і його опис. Під цими рядками ви побачите інформацію про те, що переглядати і коментувати альбом і фото «В Контакте» можуть «Всі користувачі». Якщо ви натиснете лівої кнопкою мишки по напису «Всі користувачі», з’явиться контекстне меню з варіантами тих, кому ви можете дозволити і чи заборонити дивитися свої фотографії: «Всі користувачі, Тільки друзі, Друзі і друзі друзів, Тільки я, Все крім …, Деякі друзі «. Виберіть варіант і натисніть кнопку «Створити альбом».

Система переадресує вас на сторінку «Додавання фотографій». Вам буде запропоновано завантажити фотографії з вашого комп’ютера в підтримуваних форматах JPG, PNG або GIF і інформація про те, що за один раз можна завантажити до 50 фото «В Контакте» одночасно. Для цього, відкривши в своєму комп’ютері папку з вашими фотографіями, відзначайте ті, які хочете завантажити, натиснувши і утримуючи клавішу «Ctrl».

Коли фотографії завантажаться потрібно натиснути на кнопку внизу сторінки «Відправити» і в який з’явився маленькому віконці ще раз натиснути на кнопку «Відправити». Система повідомить вам, що завантаження завершена і ви успішно завантажили фото «В Контакте». Справой боку ви побачите завантажені фотографії, а зліва від кожної фото «В Контакте» буде порожній прямокутник, в який можна вписати опис фотографії.

Зверніть увагу на те, що всі фото «В Контакте» з ваших альбомів можна буде в будь-який час відредагувати, змінивши налаштування перегляду і коментування ваших фото «В Контакте». Але редагувати можна весь альбом, тобто настройки редагування будуть застосовані до всіх фотографій в альбомі. Якщо ж ви хочете якісь фото «В Контакте» зробити доступними тільки для друзів, а якісь для всіх, необхідно помістити їх в різні альбоми. І для кожного альбому задати свої характеристики приватності.

В список «Фотографії зі мною» фото додаються автоматично після того, як ви чи ваші друзі відзначать вас на фото «В Контакте». Видалити фотографію з папки «Фото зі мною» можна тільки видаливши це фото з альбому того, хто її завантажив. Якщо вам потрібно зберегти якесь фото «В Контакте» з папки «Фото зі мною», скористайтеся правою кнопкою мишки, вибравши пункт «Зберегти як». Обрізати фото «В Контакте», таким чином, щоб на ньому були тільки ви найкраще в своєму комп’ютері, використовуючи для цього будь-яку програму перегляду і редагування фотографій і після цього завантаживши його на сайт.

Сайт «В Контакте» не підтримує багатошарові фото «В Контакте». тому розмістити анімовану картинку вам не вдасться.

Якщо ви випадково заблокували які те фото «В Контакте», виправити становище можна, якщо почистити браузер. Не важливо, яким саме інтернет-браузером ви користуєтеся, алгоритм дій один і той же. В Mozilla Firefox потрібно зайти у вкладку «Інструменти», вибрати пункт «Налаштування» і вкладку «Вміст». Перевірити, щоб навпроти напису «Автоматично завантажувати зображення» стояла галочка. Зайти в «Винятки» і якщо там є адреси, містять адресу «vkontakte.ru», видалити їх зі списку.