Як видалити сторінку в Твіттері





Twitter — це система коротких повідомлень, які можуть відправляти користувачі за допомогою самих різних пристроїв. Головною особливістю вважається кількість символів в замітці — всього лише 140 і не знайомий більше. Повідомлення публікуються в так званому мікроблозі, який повинен завести собі користувач.

«Твіттер» був створений ще у 2006 році Джеком Дорсі. Однак на відміну від більшості подібних ресурсів, популярність він завоював значно пізніше. Це сталося на фестивалі South by Southwest у 2007 році, коли в ході даного заходу було вирішено використовувати Twitter. Всього за один день загальна кількість твітів збільшилася в три рази! Після цього моменту про сайт дізналися у всьому міру.

Сьогодні проект популярним і у нас, особливо у знаменитостей, які частенько викладають на сторінках власні фотографії. В даний час це один з найбільш відвідуваних інтернет-ресурсів в усьому світі. Більш того, за кількістю користувачів його можна порівняти хіба що з Facebook.

Завести свою сторіночку в «Твіттері» дуже просто, про це ми ще розповімо в майбутньому. Але оскільки більшість наших читачів вже обзавівся своїм акаунтом у цьому сервісі, то ми розповімо про те, як цю сторінку видалити.

Насправді все досить просто і не забере у вас багато часу.

• Для початку зайдіть на сайт http://twitter.com/, введіть свій логін і пароль

• Потрапивши на свою сторінку, у верхній частині екрану ви побачите значок шестерінки — натисніть на неї і виберіть розділ «Налаштування»

• Перед вами відкрилася сторінка з численними параметрами, де ви можете змінити адресу електронної пошти або своє ім’я. Нас це не цікавить. Скроллим сторінку в самий низ, де бачимо посилання «Видалити мій обліковий запис». Натискаємо на неї

• Залишився останній крок. У новому вікні ми можемо прочитати про те, що обліковий запис буде зберігатися протягом 30 днів, після чого остаточно буде видалена з сайту. Якщо ви раптом захочете відновити обліковий запис протягом місяця, необхідно просто зайти в свій обліковий запис і він буде автоматично відновлено. Якщо ви все-таки зважилися на видалення, натисніть блакитний кнопці з написом «Видалити обліковий запис», після чого вводимо пароль ще раз. От і все.